< Tilbake

Vi har gleden av å ønske 3 nye konsulenter hjertelig velkommen til Conceptos

Publisert: 1. oktober 2019

Markus Eslitzbichler startet 1.10 og har sin mastergrad i matematikk fra Johannes Kepler Universitet i Linz fra 2012 og en doktorgrad fra NTNU 2015. Han har jobbet i ulike roller knyttet til produktutvikling av streamingtjenester. Han har Oslo som arbeidssted.

Christian Heen Carlsen startet 1.10 og har sin mastergrad i kybernetikk fra UiO med eksamensår 2006. Han har lang erfaring med utvikling av industrielle systemer innenfor posisjonering og robotikk. Han har Oslo som arbeidssted.

Johan Høye startet 1.10 og har sin mastergrad i kunstig intelligens fra NTNU med eksamensår 2006. Han har .NET som preferert utviklingsrammeverk og har domenekunnskap innen helse- og administrative systemer. Han har Trondheim som arbeidssted.