< Tilbake

Vi ønsker Morten Gunnufsen og Roy Veshovda velkommen som nyansatte i Conceptos!

Publisert: 27. mars 2015

Morten Gunnufsen har sin første arbeidsdag 7.april. Han kommer fra en stilling som utvikler i National Oilwell Varco og før det, en tilsvarende rolle i ElectroMagnetic GeoServices (EMGS). Morten har bl.a. jobbet med utvikling av komplekse systemer innenfor olje og gass. Verktøymessig har han sin styrke innenfor C++/ Qt og Python. Han er utdannet cand scient fra UiO med hovedfag innen numerisk fysikk.

Roy Veshovda har sin første arbeidsdag i Oslo er 20.april. Han har vært co-grunder i flere høyteknologibedrifter og kommer nå fra en utviklerstilling i Miles, og før det, fra Bouvet. Blant sine mange interesser teller Roy IoT (internet of things) og arkitektur-relaterte oppgaver og fra sin verktøykasse finner han gjerne frem C#, C++, Java og .NET og Windows Azure når han arbeider. Roy har sin mastergrad i Datateknikk fra NTNU og han trekker stadig og gjerne i uniform for å forsvaret moderlandet.

Vi ønsker begge hjertelig velkommen!